Csoki és áfonya? Miért is ne?! Szupergyors glutén- és laktózmentes muffin.
Recept:
- 200 g Schär C liszt
- 80 g olvasztott laktózmentes margarin
- 80 g cukor
- 1 cs vaníliás cukor
- 70 ml laktózmentes tej
- 1 csipet só
- 2 tojás
- 1 és 1/2 tk sütőpor
Elkészítés:
A cukrot, az olvasztott margarint és a vaníliás cukrot habos krémmé keverjük, majd hozzáadjuk a tojást és a tejet. Jól összekeverjük majd hozzáadjuk a leszitált liszthez és a sütőporhoz. Ismét összekeverjük. A tésztába darabolt étcsokoládét és áfonyát teszünk. Tetejére díszítésként reszelt csokoládét és egy-egy db áfonyát.
180 C°-ra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.