A glutén- és laktózmentes értend mellett nagyon fontos számunkra az egészség is. A főételeket, amiket eddig olajban sütöttem, most forrólevegős fritőzben készítem el. A végeredmény puha, omlós, roppanós és friss étel.
A csirkeszárnyakhoz olasz fűszersó keveréket használtam, ami erdélyi só, vöröshagymapor, morzsolt oregánó,- bazsalikom,- kakukkfű és őrölt rozmaringból tevődik össze.
A párolt zöldséget laktózmentes vajon pirítottam és pároltam, fűszerként sót és borsot használtam.
Könnyű, laktató és ízletes ebéd készült belőlük.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.